Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri ‘Aşı ol, Güvenle Çalış Çanakkale!’ kampanyası kapsamında sürdürdüğü ziyaretleri Ezine’de faaliyet gösteren Uluova Süt’le devam etti.
 
Ziyarette yetkililer, hem aşılama çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı hem de güncel işgücü talepleri ile ilgili işveren yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.  Ziyaret kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale SGK İl Müdürü Hilmi Ercan, Ezine İlçe Sağlık Müdürü Dr. Simay Karaca, Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde görevli İşveren Grup Sorumlusu Hayrettin Karacan; Uluova Süt firma yetkilileri ve çalışanları ile bir araya geldi.
 
Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, tüm Çanakkale işverenleri ve çalışanlarına ‘Aşı Ol, Güvenle Çalış!’ sloganıyla seslendikleri kampanyanın önemini vurguladı ve verdikleri desteklerden ötürü firma yetkililerine teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret esnasında Uluova Süt’ün güncel işgücü talepleri, yeni eleman ihtiyaçları, firmanın aktif olarak yararlandığı İŞKUR’un İşbaşı Eğitim Programları ve gelecek yatırımları gibi konu başlıkları görüşülüp karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.  
 


Kaynak: Haber Merkezi