Kırşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 18-22 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katıldığı CHP İl Belediye Başkanları Toplantısı programı sona erdi.
 
Toplantı kapsamında Başkanlar, 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'u makamında ziyaret etti. Yine etkinlikler kapsamında Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi Resim Öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı sergi gezilirken, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarları Birliği Başkanlığının organize ettiği lokma dağıtımı da Başkanların katılımıyla renklendi.
 
Yoğun geçen program kapsamında katılımcı Belediye Başkanları Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ı da makamında ziyaret etti. Belediye Başkanları ardından, Hacıbektaş Veli Anma Etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayarak, 58. Ulusal 32. Uluslararası Hacıbektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Resmi Programına da katıldı.
 


Kaynak: Haber Merkezi