58. Uluslararası Troia Festivali kapsamında bir çok etkinlik 9- 13 Ağustos tarihleri arasında Halk Bahçesinde yapıldı. Etkinlik kapsamında çocuklarda unutulmadı. Maskot çizgi film karakterlerinin eşliğinde çocuklar dans edip oyunlar oynadı.
 
Etkinlik kapsamında çocuklarda unutulmadı. Maskot çizgi film karakterlerinin eşliğinde çocuklar dans edip oyunlar oynadı. Şişme oyun alanlarında çocuklar doyasıya eğlendi.58. Uluslararası Troia Festivali kapsamında Halk Bahçesinde Çanakkale Sanatçıları El Sanatları ve Ürünleri Stantları yer alarak birbirinden farklı tasarımlar vatandaşlarla buluştu. Çanakkale Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu festivalde pek çok sanatçı eserlerini tanıtmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Yaptığı çalışmalar ile festivale katılarak renk kattığını dile getiren Hande Özcan, “58’nci Uluslararası Troia Festivali kapsamında Çanakkale’nin sanatçıları olarak Halk Bahçesinde Çanakkale Belediyesi’ne destek vermeye geldik. Hem ürünlerimizi hem de kendimizi tanıtıyoruz. Pandemi koşulları nedeniyle ve orman yangınları nedeniyle bu sene festivalimiz çok kapsamlı değil. Ama yine de burada olmanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

İbrahim Akın Kazancı