Usta şair Ahmed Arif'in ölümünün 30. yıl dönümü sebebiyle Dostlar Tiyatrosu’nun hazırladığı, usta sanatçı Genco Erkal'ın uyarlayıp yönettiği 'Şahdamarım' adlı müzikli gösteri Çanakkale’de sanatseverlerle buluştu.

58. Uluslararası Troia Festivali etkinliklerinin son gününde Amfi Tiyatro’da Genco Erkal'ın, Ahmed Arif'in şiir, söyleşi ve mektuplarından yola çıkarak uyarladığı, yönettiği ve rol aldığı müzikli gösterisi "Şahdamarım" sahne aldı.  Tek bir şiir kitabıyla edebiyatımızın zirvesini tutmuş; halk kitlelerince en sevilen yazarların başında gelen büyük ozan Ahmed Arif'in ölümünün 30. Yılında nedeniyle Genco Erkal'ın uyarlayıp yönettiği 'Şahdamarım' adlı müzikli gösteri vatandaşlar tarafından beğenildi. Ahmed Arif şiirlerinden bestelenen şarkıları sahnede yorumlayan Ercan ve Gökhan Çağıran’da Genco Erkal’ın gösterisine renk kattı. Genco Erkal'ın uyarlayan, yönetmen ve oyuncu olarak imza attığı gösteride ozanın şiirlerinden bestelenen şarkıları sahnede Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşler yorumladı.

Yaklaşık 65 dakika süren müzikli gösteride Genco Erkal'ın performansı vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda sahneye çıkan Çanakkale Belediyesi Başkanı Ülgür Gökhan, tüm oyunculara ve ekibe teşekkürlerini sunarak seramik takdim etti.

Mine Tarım