Çanakkale'de kent genelinde 58. Troia Festivali kapsamında Halk Bahçesi’nde sanatçılar çalışmalarını sergilemeye başladı.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen 58. Uluslararası Troya Festivali'nin etkinlikleri kent genelinde devam ederken 9 Ağustos günü başlayan etkinliklerin bir kısmı da Halk bahçesinde başladı. Çanakkale Belediyesinin organizasyonuyla 9-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan 58. Uluslararası Troia Festivali'nde Halk Bahçesi'nde birbirinden renkli etkinlikler yer alıyor.

Kentlilerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikler kapsamında yerel emekler etkinlikleri, seramik atölyeleri performans ve ürün tanıtımları, Çanakkale sanatçıları el sanatları ve ürünleri stantları, çocuk aktiviteleri ve şişme oyuncaklar, sihirli balon gösterimi, maskot bando ve animasyon programları gibi çeşitli etkinlikler kentliler ve çocuklarla buluştu. Çanakkaleli sanatçılar Halk Bahçesi içinde kurdukları stantlarda kendi eserlerini saat 18:00 ile 23:00 saatleri arasında sanatseverlerle buluşturuyor.

Ogün İnal