Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) 8. Olağan Genel Kurulunu Balıkesir'de gerçekleştirdi.
 
Genel Kurulda yapılan seçimler sonucunda Abdullah Bekki GÜNMARSİFED’in yeni başkanı oldu. Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü olarak seçilirken; ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, GÜNMARSİFED’in ilk kadın Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
 
Toplantıda konuşan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran “Her şeyden önce geçtiğimiz yılın kahramanlarına, canla başla çalışarak aralarından çokta kayıp vererek emsalsiz bir özveride bulunan sağlık çalışanlarına, pandeminin aramızdan alıp götürdüğü insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Suçsuz ve günahsız masum kadınlara yönelmiş hunhar saldırıların herkesi derinden yaraladığını vurgulayan Başaran Kadına şiddetin hiçbir dinde, ırkta, görüşte ve dilde yeri yoktur. ÇASİAD olarak kadın hayatın her alanında olmak zorunda diyoruz. Kadınların, iş dünyasından akademik camiaya, sosyal hayattan siyasete kadar, geniş bir yelpazede aktif rol alması gerektiğini her fırsatta savunuyoruz” dedi.
 
Konuşmasının devamında ÇASİAD'ın 2021 - 2024 dönem projeleri hakkında bilgiler veren Başaran GÜNMARSİFED 8. Genel Kurulunun hayırlı olmasını diledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi