Belarus Başkonsolosu Aleksi Shved ve Başkonsolosluk Fahri Temsilcisi Rıdvan Demirhan ile birlikte  Çanakkale Müsiad’ı ziyaret etti. Çanakkale Müsiad başkanı Şerif Mutlu konsolosun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ileterek iki ülkenin ilişkilerini gelecekte daha iyi olmasını dilediğini ifade etti.

Belarus Başkonsolosu Aleksi Shved ve Başkonsolosluk Fahri Temsilcisi Rıdvan Demirhan Çanakkale Müsiad’ı ziyaret etti. Çanakkale Müsiad başkanı Şerif Mutlu konsolosun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ileterek iki ülkenin ilişkilerini gelecekte daha iyi olmasını dilediğini ifade etti. Ziyarette ayrıca Genç Müsiad Başkanı Salih Can Eriş, Müsiad Kadın komitesi başkanı Atiye Laçin ve üyelerede hazır bulundu. Ziyarette birçok başlık ele alınırken en çok Belarus ve Türkiye arasındaki ticari faaliyetlerin gelişmesi adına karşılıklı bilgi alışverişi şirket tanıtımları ve karşılıklı ne gibi ticari ürün satışı gerçekleşebilir konuları tartışıldı.

Müsiad Faaliyetleri Nedir?
1990 yılından bu yana, yurt içi ve yurt dışında 11.000’i aşan üyesi ile 60.000'den fazla işletmeyi temsil eden ve yaklaşık 1.800.000 kişiye istihdam sağlayan, Yurtiçinde 89 irtibat noktası bulunan, Yurtdışında 95 farklı ülkede toplamda 225 nokta ile hizmet veren, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten  bir “Sivil Toplum Kuruluşu” dur.

Hasan Sami Er