Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk de önceki gün aşı çadırına gelerek yerinde inceleme yaptı ve aşılarını oldu.
Açıklama yapan Vali Aktaş, “İskele Meydanı’nda aşı ile vatandaşımızın buluşmasını sağlayacak bir adım attık.  Sağlıkçı arkadaşlarımız, aşı sırası gelmiş vatandaşlarımıza hizmet vermek için büyük bir özveri ile buradalar. Ayrıca vatandaşlarımız,  çadıra özel bir uygulama olarak randevu almadan aşılarını olabilecek.  Ben de 3. doz aşımı oldum.  Tüm vatandaşlarımızı ister çadırda, ister hastanede  aşılarını  olmaya bir kez daha davet ediyorum. Maske ve mesafe kurallarına uyarak herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum" dedi.
Aşısı tanımlı olarak aşı çadırına gelen vatandaşlar Vali Aktaş'a bu hizmetten çok memnun kaldıklarını, sağlık çalışanlarının bu özverili çalışmasından dolayı takdiri hak ettiklerini dile getirdi.  İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk de aşısını olduktan sonra kısa bir açıklama yaparak, tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.  Müdür Baştürk, "Yeterli aşımız mevcut. Ben de burada aşı olmak istedim.  Randevu ile aşı olmak daha kolay ama burada randevu olmadan da aşı olunabilir. Vatandaşımızın olduğu her yerde aşı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Ogün İnal