Eceabat Belediyesi Kabatepe Orman Kampı İşletmesi Pandemi sonrası pırıl pırıl müsilaj görülmeyen denizi ile ziyaretçilerini ağırlamaya ve ilgi görmeye devam ediyor.
 
15 Haziran 2021 tarihinde açılan bölgenin en güzel kumsalı Kabatepe Orman Kampı Eceabatlı vatandaşların dışında, Çanakkale, Trakya ve Marmara Bölgesi’nden gelen misafirleri de konuk ediyor.
 
Eceabat Belediyesi tarafından işletilen Kabatepe Orman Kampı’nda ateş yakmak, piknik tüpü-likit gazlı ocak-mangal ve herhangi bir yanıcı, parlayıcı, yakıcı araç ve alet kullanmak kurallar gereği yasak. Alkollü içeceklerin yer almadığı tesiste tost, hamburger ve pizza gibi ürünler satılırken, fiyatlar uygun. Şemsiye, şezlong ve localar fiyata tabi tutulurken, giriş ücreti ise 7 lira. Başka kumsallarda sigara izmaritleri yerlere atılırken, kamp alanında ise kumsala asılan tabelalarda ise sigara içenler için yapılan uyarılar dikkat çekiyor. Alanda çevreye, kumsala, denize çöp atmak yasak. Henüz sürmekte olan Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulması, alışveriş yaparken maske kullanılması zorunlu tutuluyor. Tesise araçla girişlerde şoför hariç yolcular ücrete tabi. Girişlerde, 65 yaş üstü ve 12 yaş altı ücretsiz. Tesiste çadır kurulmasına ve gece konaklama yapılmasına izin verilmiyor.
 
Özel Haber: Mine Tarım