ÇOMÜ ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi (ÇABAÇAM) 2020-2021 yılında öğrencilerin yaptığı çalışmaları aileleri ile paylaşmak üzere Yıl Sonu Paylaşım ve Portfolyo Günü etkinliği düzenledi. Etkinliğe, öğrencilerin ailelerinin yanı sıra ÇABAÇAM’ı destekleyen Çanakkale Belediyesi Başkanvekili Didem Güner ve Kepez Belediyesi Başkanı Birol Arslan da katıldı.
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇABA Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nde (ÇABAÇAM) 2020-2021 eğitim-öğretim yılında eğitim alan çocuklar ile birlikte hazırlanan yılsonu etkinliğine Çanakkale Belediyesi Başkanvekili Didem Güner, Kepez Belediyesi Başkanı Birol Arslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Ergüven, ÇABAÇAM öğrencilerinin aileleri katıldı.
 
Etkinlikte gönüllü eğitmenler, ÇOMÜ’de çeşitli birimlerinde görev yapan öğretim elemanlarının da katıldığı etkinlikte öğrenciler çalıştıkları müzikli gösterilerini davetlilere sundu.
 
Etkinlikte öncelikle Kepez Belediyesi Başkanı Birol Arslan ve Yüksel Özdemir  günün anlam ve öneminde duygularını paylaştı. Ardından minik öğrenciler; ‘Atatürk Parmak Oyunu’, ‘If You’re Happy’, ‘Number Songs’, ‘Duygular’ şarkılarını söyledi. Ayrıca ‘Yengeç Hareketli Müzik Etkinliğini’, ‘Penguen Hareketli Müzik Etkinliği’ ile müzikli dans gösterilerini büyük alkış aldı.
 
Etkinlik sonunda ÇABAÇAM’da eğitim alan çocuklara ve gönüllü eğitmenlik yapan öğretmen adaylarına, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında katkı sağlayan lisans öğrencilerine, Online Aile Eğitim'lerine destek sağlayan hocalara ve katılım sağlayan ailelere teşekkür belgeleri verildi.
 
Gizem Tuğçe BAYHAN
 
 


Kaynak: Haber Merkezi