Marmara Denizi’nde son birkaç aydır görülen Müsilaj, başta balıklar, doğa severler ve turizmciler olmak üzere herkesi yakından ilgilendiriyor. Müsilaja ilgi çekmek adına dalış yapan ve deniz altında görüntüleri fotoğraflayan Çanakkale Bozcaada sevdasıyla bilinen ünlü komedyen Ata Demirer,  ‘’Maalesef, Burası Kuzey Ege’’ diyerek sosyal medyadan Musilaj görüntüleri paylaştı.

Marmara Denizi’nde son birkaç aydır görülen müsilaj, başta balıklar, doğa severler ve turizmciler olmak üzere herkesi yakından ilgilendiriyor. Müsilaj’a ilgi çekmek adına dalış yapan ve deniz altında görüntüleri fotoğraflayan Çanakkale Bozcaada sevdasıyla bilinen ünlü komedyen Ata Demirer, “Deniz salyası cam gibi suları bu hale getirmiş maalesef. Kuzey Ege de kirlilikten nasibini alıyor. Acil önlem şart’’ ifadelerini kullanarak paylaştı.

“UYUYAN MARMARA’NIN KOYNUNA ARTIK ŞARKILARDA GİRERSİN”
Ünlü komedyen Ata Demirer Çanakkale Bozcada sevdasıyla biliniyor. Her sene sezon başlamasıyla adaya gelen komedyen sezon bitimine kadar yazını adada geçiriyor. Bu paylaşımlardan önce de mayıs ayının sonunda yine sosyal medyada uyarıda bulunan Ata Demirer, “Marmara denizine bak bak ağla  “Uyuyan Marmara’nın koynuna artık şarkılarda girersin” Bir kurtarma planı? Bir organizasyon? Bir falanca filanca arıtma, islah, yasak?”  ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Akın Kazancı