Antalya Kumluca güreşlerinde hafta sonu gerçekleştirilen Kumluca güreşlerinde Çan Belediyesine bağlı güreşçi Hasan Özdemir büyük ortada final yaparak baş altına yükseldi. Çan ilçesinde sporseverler ver bu başarıyı sevinçle karşıladı.

Antalya Kumluca güreşlerinde Çan belediyesine bağlı güreşçiler başarılı bir mücadele gerçekleştirdiler. Büyük ortada Hasan Özdemir final yaparak baş altına yükseldi.

Güreşçilerin yer aldığı Çan Belediyesi Güreş Kulübünün Antrenörü Halil Pulat güreşlere ilgili bir değerlendirme yaptı. Pulat, ‘’Çok şükür Antalya Kumluca güreşlerini sakatlıksız tamamladık. Büyük ortada Hasan Özdemir’in final yaparak baş altına yükselmesi ayrı bir mutluluk Levent Dalay’ın yarı final yapıp madalya alması sevindirici. Sporcularımızın hepsi mükemmel mücadeleler verdiler, gurur duyuyorum ve tebrik ediyorum bizim için başarılı sonuçlar oldu. Önümüzdeki Kırkpınar Güreşleri için çok daha fazla çalışıp zirvenin en üst basamağında olacağız inşallah’’ dedi.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz Çanlı güreşçilerle ilgili şunları ifade etti: “Çan Belediyesi Güreş Kulübü’nün artık başpehlivanlığa aday baş altın güreşçisi var. Antalya Kumluca güreşlerinde temsilcimiz büyük orta pehlivanı Hasan Özdemir iki gün boyunca tüm rakiplerinin yenerek finale yükseldi. Boy atlama hakkı olan bu güreşlerde sporcumuz başaltın pehlivanı olma hakkı kazanmış oldu. Çan Halkımıza hayırlı olsun.’’

İbrahim Akın Kazancı