Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetim Kurulu, Disk Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Metin Ceylan'ı ziyaret etti.
 
Çanakkale EYT Derneği Başkanı Murat Çağlayan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Yönetim Kurulu olarak, Disk Genel İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Sayın Metin Ceylan'ı ziyaret ettik. Kendilerine ve yönetimine göstermiş oldukları ilgi ve vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Hem kendi haklarımızın iadesi hem de çocuklarımızın geleceği için, asgari ücret altında emekli maaşları olmaması ve çalıştıkça, ürettikçe, fazla prim ödedikçe düşen emekli maaşları olmaması için Emek ve alın terimizin mücadelesine devam ediyoruz. Bizimkisi bir hak hikayesi vermeye devam edeceğiz’’ dedi
Ziyaret edilen Çanakkale Disk Başkanı Metin Ceylan, ‘’Geçtiğimiz gün emeklilikte yaşa takılanlar dernek yönetimi ile dün yaptığımız görüşmede, Çanakkale Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu olarak EYT derneği ile Pandemi koşullarının müsade etmesi durumunda ortak bir çalışma gerçekleştirip üyelerimize yönelik eğitim ve üyelerimizden emeklilikte yaşa takılanları EYT derneğine üye olmaları ve mücadele etmeleri gerektiği konusunda bilgilendireceğiz. Malumunuz hepimiz Emeklilikte bir gün yaşa takılacağız. Yapılan bu yanlıştan bir an önce dönülmesi için gerekli mücadeleyi hep birlikte büyüteceğiz. Disk olarak EYT’lilerin sesine ortak olacağız. İmza konusunda ben imza verdim, üyelerimizden destek talep edeceğiz aynı zamanda’’ şeklinde konuştu.
 
İbrahim Akın Kazancı