Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’in evine hafta sonu silah ile rastgele ateş edildi. Şüpheli şahıs, jandarma ve polis ekiplerinin başarılı takibi sonucu kısa sürede yakalandı.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’in Pazar günü evine silah ile rastgele ateş edildi. Yüksel’in sürekli kullanmadığı eve, iddiaya göre uyuşturucu madde etkisinde olan bir kişi tarafından rastgele ateş açılması sonucu iki kurşun isabet etti. Yapılan ihbarın ardından kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin başarılı takibi sonucu şüpheli şahıs kısa sürede gözaltına alındı
 
Yüksel sosyal medyada yaptığı açıklamada, ‘23:50 sularında Bayramiç yolu üzerindeki sürekli ikamet etmediğimiz konutumuza bir maddenin etkisiyle yapmış olabileceği düşünülen şahıs tarafından silah ile rastgele ateş edilmiş bunun sonucunda iki adet kurşun konutumuza isabet etmiştir. Herhangi bir şahsi veya siyasi olduğunu düşünmediğimiz, maddenin etkisiyle yapmış olabileceği düşünülen olayda şahıs cumhuriyet savcımızın talimatıyla güvenlik güçlerimiz tarafından gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. hemşerilerimizin, kamuoyunun hassasiyeti ve duyarlılığı için ayrıca siyasi parti ayrımı gözetmeksizin geçmiş olsun dileklerini ileten tüm Ezineli hemşerilerimize, STK başkanlarımıza siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
İbrahim Akın Kazancı