Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Engin Pandemi salgını nedeniyle ekonomik zorluk çeken vatandaşlar için ücretsiz saç kesimine başlayacaklarını duyurdu.

Çanakkale Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Ayhan Engin salgın nedeniyle zor günler geçiren dar gelirli vatandaşlar için ayda bir kez ücretsiz saç kesimi uygulaması başlatmak için, odaya üye olanların fikrine danıştı. Engin, “Hazırlanacak kartla birlikte gelen vatandaşların ayda bir kez olsun saç kesimini ücretsiz yapar mısınız” sorusuna olumlu dönüşler aldığını kaydetti.
 
Pandemi salgını nedeniyle ekonomik zorluk çeken vatandaşlara destek için Çanakkale örnek dayanışma örnekleri göstermeye devam ediyor. Son olarak Çanakkale Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri dayanışma göstererek oda başkanının çağrısına “Bana Gönder” yanıtı verdiler. Başkan Ayhan Engin, “Odamız kararı ile ihtiyacı olana bu kartı verdiğimiz kardeşimiz ayda bir kere gelse saç kesimini ücretsiz yapar mısın? diye kuaför üyelerimize mesaj ile sordum. Üyelerimizin tamamı 15 dakika içinde bana gelsin, bana gönder dediler. Yardımsever vicdanlı Çanakkale kuaförleri her zaman her yerde sizleri temsil etmekten onur duyuyorum teşekkürler” dedi.

Mine Tarım