Çanakkale Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cahit Bolelli Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (ÇEYTD) Başkanı Murat Çağlayan’ı ziyaret etti. Bolelli ziyarette, ‘’Çözüm ve kaynak paketimizin dahi hazır olduğunu kendilerine ilettik’’ dedi.

Çanakkale Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (ÇEYTD) Başkanı Murat Çağlayan, yapılan ziyarete ilişkin, ‘’Genel başkanlar Akşener Kılıçdaroğlu Erbakan Davutoğlu toplantılar sonucunda EYT’ye destek verip bu sorunu çözmek için noter taahhüdü ve Fox TV de İsmail Küçükkayanın moderatörlüğünde açık oturuma katılma sözü verdiler. Bu oturuma Marmara  EYT Fed Başkanı Gönül Boran Özüpak , DİSK  Genel başkanı Arzu Çerkezoğlu da katılacak. Türkiye'nin birleştirici gücü EYT dernekleri olarak bu sorunun çözümü iktidar partisi başta olmak üzere diğer partilerden de randevu taleplerimiz devam ediyor. Ayrıca sendikalardan Türk iş ve Hak İş’e de bu konuda çağrı yapıldı. 20 yıl sonra bu açık oturum bir ilk olacak. Başta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı fatih Erbakan’a ve  Çanakkale İl başkanı Cahit Bolelli  ve yönetimine derneğimize destek ziyaret ve bu haklı davaya sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Şunu da hatırlatmak isterim ki, işimiz siyaset değil,  siyasilerle sadece kendimiz için değil, çocuklarımızın da geleceği için Türkiye'nin kanayan yarası EYT sorunu çözümü için, hak gaspının iadesi, çalıştıkça, fazla prim ödedikçe düşen ve asgari ücret altında emekli maaşı olmaması, sorunların çözülebilmesi için mücadelemiz hem yerel de hem de Türkiye genelinde devam ediyor’’ dedi.

Çanakkale Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cahit Bolelli ise,  “Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın bizlere bizzat EYT derneklerini ziyaret edin talimatı ile Çanakkale'mizde bulunan EYT derneğimizi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Yaptığımız ziyarette bize ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Murat Çağlayan başkanım ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz.  EYT’nin ülkenin büyük bir sorunu olduğunu, bu sorunun derhal çözümlenmesi gerektiğini, Yeniden Refah partisi olarak EYT sorununu çok iyi bildiğimizi, çözüm ve kaynak paketimizin dahi hazır olduğunu kendilerine ilettik. Her türlü faaliyetlerinde birlikte çalışma yapabileceğimizi ve Genel başkanımızın  Fatih Erbakan’ın selamlarını kendilerine ilettik’’ ifadelerini kullandı.

İbrahim Akın Kazancı