Bayramiç Belediyesi Covid 19 salgının ardından ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşlar için “Askıda Fatura” uygulamasını başlattı.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun faturasını ödeme gücü olmayan vatandaşlar için hayırseverlere yardım çağrısı yaptı.

Başkan Mert Uygun, “Ne yazık ki salgın süreci ihtiyaç sahibi aile sayısını da arttırdı. Ailelerimize sahip çıkmak ve bu süreçte kimseyi geride bırakmamak adına Askıda Fatura kampanyasını başlatıyoruz. Siz de dilerseniz bir ailenin belediyemize olan su ve benzeri faturasını ödeyebilirsiniz. Maddi destekleriniz ile ön değerlendirmesi yapılmış ihtiyaç sahibi ailelerin ödenememiş faturaları ödenebilecektir. Hayat, paylaştıkça güzelleşir. Başlatmış olduğumuz “Askıda Fatura” kampanyamız sayesinde, faturalarını ödeyemeyen vatandaşlarımıza birlikte el uzatıyoruz. Bütün hayırsever hemşehrilerimizi kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı, alan elin veren eli görmediği bu dayanışmaya katılmaya davet ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Mine Tarım