CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, Corona virüs testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, sosyal medyadan corona virüsü testi sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.
Erkek, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bugün çektirdiğim tomografi sonucunda Covid-19 pozitif çıkmıştır. Tedavim başlamıştır. Maske, mesafe ve diğer önlemlere uymaya özen gösterelim. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.”

Tüm dünyayı etkisi altına alan son günlerde ise Türkiye’yi adeta esir altına alan Corona Virüs salgını yayılmaya devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek de etkilenen isimler arasına girdi.

Erkek’e sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları yağdı. Mesajlardan bazıları şöyle:
Çanakkale Belediye Başkan Ülgür Gökhan, “ Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.”

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan: Genel Başkan Yardımcımız ve ilimizin değerli Milletvekili Sayın Muharrem Erkek’e Covid-19 tanısıyla tedavi sürecinin başladığını öğrenmiş bulunuyorum. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek'e acil şifalar diler, en kısa sürede sağlıkla aramıza katılmasını temenni ederim.” 

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural: “Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Gen. Bşk. Yardımcımız, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Muharrem Erkek’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum.”
Biz de İşte Çanakkale Gazetesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Hasan Sami Er