Çan Belediye Başkanı Bülent Öz üretime devam ederken, üreticinin destek bulması adına çalışmalar yürütüyor. Öz bu kapsamda Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.
 
Ziyaretle ilgili bilgi veren Çan Belediyesi Başkanı Bülent Öz, “Bölgesel kalkınmanın bir ayağını oluşturan üretimin ve üreticinin desteklenmesi ile yerel ürünlerin pazarlanması hususunda yoğun çaba ve iyi niyetlerimiz neticesinde geçtiğimiz ay Ankara Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmiştik. Bugün de Ankara programımız ile Ankara Yeni Mahalle Belediyesi bünyesinde yer alan ve yerel ürünlerin pazarlamasını gerçekleştiren "Derman Market" işbirliğinde Sayın Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile görüşmeler gerçekleştirdik. Üreticilerimizi memnun edecek olan yerel ürünlerin pazarlanması konusuna daha ilk günden itibaren büyük önem ve hassasiyet gösterdik.

Ne mutlu ki iş takibini yaparak ve sorumluluk bilincimiz gereği hareket ederek yerel ürünlerin pazarlanması için Yeni Mahalle Belediyesi Başkanı ve aynı zamanda İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fethi Yaşar'dan söz aldık” dedi.
 
Hasan Sami Er