Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ağırlıklı olarak ulaştırma, nakliye ve taşımacılık sektörlerinin yer aldığı 14 No’lu meslek grubu üyeleri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen yemekli toplantıya, ÇTSO Meclis Üyesi ve Komite Temsilcileri Ahmet Demir ve Hikmet Önder, 14 no‘lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner ve Başkan Yardımcısı Hasan Ertürk, Komite Temsilcisi Hayati Özkan, ÇTSO 14.Meslek Komite sorumlusu Orhan Yörük ile çok sayıda Meslek grubu üyesi katıldı. 14 no’lu Meslek Komite Başkanı Sezer Güner açılış konuşmasında, Meslek Komitesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca bu toplantıların Meslek grubunda diyalogun gelişmesi, üyelerin birbirini daha iyi tanıması ve ortak projeler üretebilme açısından önemli fayda sağladığını belirtti.
Toplantıda katılımcılar; usulsüz çalışan ulaştırma firmalarının engellenmesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile ilgili bazı belgelerin verilmesinde bürokrasi nedeniyle gecikmelerin yarattığı sıkıntılar ve meslek grubu üyelerinin araç parça, tamir, lastik gibi bazı mal ve hizmet alımlarında birleşerek, giderleri en aza indirmeleri gerekliliği gibi konuları gündeme getirerek görüşlerini paylaştı. Komite üyeleri, toplantıya katılım sağlayarak görüşlerini paylaşan tüm üyelere teşekkür etti.