Çanakkale Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer Turizm Haftasını kutladı.

Açıklama yapan Başkan Armağan Aydeğer, “Dünyada turizmin durduğu bir zamanda Turizm Haftası’nı buruk bir sevinçle karşılıyoruz. Turizm demek paylaşmak, turizm demek yaşam, turizm demek birlikte yaşamak, turizm demek keşfetmek, turizm demek kültür, turizm demek yarınlara umutla bakmak, kısacası turizm demek yaşamın kendisi demektir” ifadelerini kullandı.

“Ülkeler arası ve içi seyahatin durduğu bugün, 54 sektöre can veren Turizm sektörü tarihi bir eşiğe gelmiştir” diyen Aydeğer, “Bugün turizm için bir arınma ve yenilenme dönemidir. Bu süreç asla bir bitiş değil, Turizmin tüm gücünü toplayarak yeniden ayağa kalkacağı bir hazırlık dönemidir. Bugün turizm için çok sayıda klasik rutini ile vedalaşma, yeni turizm anlayışını kucaklama günüdür. Kimsenin endişesi olmasın, başta Türkiye turizmi olmak üzere bizler eskisinden çok daha güçlü bir şekilde; arınmış, yenilenmiş ve emin adımlar ile dünyanın lokomotif sektörleri arasında olmaya devam ederken, milyonların umudu olmaya devam edeceğiz. Kimsenin en küçük endişesi olmasın gelecek yine turizmdedir. Tüm dünyada Turizm renovasyon, innovasyon ve yenilenme dönemindedir, çok yakında tüm güzelliklerimizle görüşmek üzere” dedi.


Kaynak: Gazete Vitamin