Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar sosyal medyada dolaşan, görselinde Gelibolu Belediyesinin logosu ve altına Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar adının yazılı bulunduğu açıklamanın tamamen yalan olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Gelibolu' da bir vatandaşın Corona Virüs testinin pozitif çıktığı ve Gelibolu'nun karantina altına alınacağına yönelik sosyal medya paylaşımı üzerine Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar açıklama yaptı.

Özacar, “Değerli vatandaşlarımız; bu zor günler elbet geçecek ama sosyal medyada ve yoğunluklu olarak da WhatsApp gruplarında aşağıda ekran resmini paylaştığımız asılsız bir haber dolaşmakta olup, bu durum kamuoyunda ister istemez infaal yaratmıştır. Photoshop uygulamasıyla kurumumuzun web sayfasının görselinin altında “Gelibolu’nun karantinaya alınacağına” dair dolaşan ve hiçbir şekilde ifade etmediğim düşünceler ve sahte imzam ile yayınlanan mesnetsiz paylaşıma asla itibar etmemenizi önemle rica ediyor, bu eylemi yapan ve bu paylaşımı yayanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyorum."

Hasan Sami Er