Çanakkale Belediyesi korona virüsüne karşı önlemler almaya devam ediyor.

Halk Otobüsleri ve Duraklar Her Gece Dezenfekte Ediliyor
Çanakkale Belediyesinin salgın hastalık risklerine karşı almış olduğu önlemler ve çalışmalar kapsamında, kent içi ulaşımı sağlayan halk otobüsleri ve durakları, kentlilerin sağlığı ve esenliği için görev başında olan ekiplerce her gece düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Genel Temizlik Çalışmaları da Sürüyor
Çanakkale Belediyesinin salgın hastalık riskine karşı alınan önlemler kapsamındaki çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu doğrultuda dezenfektan çalışmalarının yanı sıra, hijyen koşullarının sağlanması ve salgın hastalık riskine karşı önlem amacıyla cadde, sokak ve çöp kovaları başta olmak üzere kent genelindeki genel temizlik çalışmaları gece-gündüz devam ediyor.

Ortak Kullanım Alanlarında Dezenfekte Çalışmaları Sürüyor
Virüs riskine karşı alınan önlemler kapsamında, en önemli ortak kullanım alanlarından olan Prof. Dr. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri ve Özgürlük Parkı'nda kentlilerin sağlığı için dezenfeksiyon çalışmaları yürütülmektedir.

Sosyal Tesislerde de Görevliler İş Başında
Virüs riskine karşı Çanakkale Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda kentlilerin ortak kullanım alanlarında da sıklıkla dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Sosyal Tesislerde de genel dezenfekte çalışmaları yürütülüyor. 

Aynalı Çarşı'da Dezenfekte Çalışmaları Gerçekleştirildi
Çanakkale Belediyesinin salgın hastalık risklerine karşı almış olduğu önlemler ve çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda kentin önemli değerlerinden biri olan Aynalı Çarşı, çarşıyı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistler ile çarşı esnafının sağlığı için dezenfekte edildi. Aynalı Çarşı, haftalık rutin olarak dezenfekte edilmeye devam edecek.


Kaynak: Haber Merkezi