Türk siyasetinin en yeni partisi Gelecek Partisi kurucular kurulu üyeleri ve atanan 36 kurucu il başkanı ile birlikte 24-25-26 Şubat tarihinde Bolu Abant’ta yapılacak olan kampta bir araya geliyor.

Kurucular Kurulu Üyesi-Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ile birlikte Bolu’da gerçekleştirilen kampa katıldı. Açılış konuşmasını Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı kampta partinin iki aylık süreçte yaptıkları ve yeni dönemde izleyeceği yol haritası belirlenecek.

Gelecek Partisi’nden alınan bilgiye göre, Yeşim Karadağ olası erken seçime katılma şartlarından 41 ilde teşkilatlanmanın tamamlanması ve büyük kongrenin yapılması ile ilgili takvimlerinin belli olduğunu, Mart ayının sonuna kadar 81 ilde teşkilatlanmalarını tamamlayacaklarını ve en geç Haziran ayının sonunda da büyük kongrelerini yapacaklarını ifade etti. 36 Kurucu İl Başkanının atandığını ifade eden Çanakkale Kurucu İl Başkanı Hüseyin Yıldırım ise Ankara il binasının açılışının ardından 7 Mart Cumartesi günü de Konya İl Binasının açılışının yapılacağını belirterek teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Kampın Çarşamba günü akşam saatlerinde Genel Başkan Davutoğlu’nun yapacağı kapanış konuşması ile sona ermesi bekleniyor.