Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Erdem Şenol, tüm ailelere ve öğretmenlere teşekkür ederek, “Hem ulusal hem uluslararası alanlarda çok önemli dereceleri olan öğrencilerimiz var. Bizim 239 öğrencimizin 108’i bir üst programa geçti. Bu önemli bir başarıdır” dedi. 
Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi’nde resim, müzik ve genel yetenek programlarında çalışmalar yapan 239 öğrenci Program Tamamlama Belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın elinden aldı, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını başarı ile tamamladı. 239 öğrencinin 108’i bir üst programa geçti.
Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Erdem Şenol , “Merkez öğrencilerimiz yıl boyunca TÜBİTAK ve birçok farklı noktalarda büyük başarılar ve dereceler elde etti. Öğrencilerimize yılsonunda belgelerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Ferhat Yılmaz takdim etti.  Hem ulusal hem uluslararası alanlarda çok önemli dereceleri olan öğrencilerimiz var. Bizim 239 öğrencimizin 108’i bir üst programa geçtik. Resim müzik ve genel yetenek anlamında 239 öğrencimize tamamlama belgelerini verdik. Bugün bir dönemi bitirdik. Ailelere ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Merve Çakmak