AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan TBMM’de AK Parti Küçükkuyu Belde Başkanlığı’nı ve Gökçeada teşkilatını ağırladı.

Gökçeada ve Ayvacık’a bağlı Küçükkuyu beldesinden heyetler Ankara’ya giderek AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ı ziyaret ederek taleplerde bulundular. Turan, Küçükkuyulu misafirleri Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüştürdü.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gökçeada yerel yönetimiyle bir araya geldi. Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, AK Parti Gökçeada İlçe Başkanı Mahmut Kolçak ve ilçede bulunan bazı muhtarlar TBMM’de Turan ile toplantı gerçekleştirdi. Talep ve sorunların dile getirildiği toplantıda hayvan sorunları ön plana çıktı.

Gökçeada  yerel yönetimi ile bir araya gelen Turan, toplantı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Turan, “Türkiye'nin en büyük adası, en batısı, turizmin gözdesi Gökçeada'mızdan hemşehrilerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde misafirimiz oldu. Milletvekilimiz Jülide iskenderoğlu, kaymakamımız, TKDK İl Koordinatörümüz, İlçe Başkanımız Ümit Mahmut Kolçak ve muhtarlarımız ile verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Adamızda yaşanan hayvan sorunundan köylerin taleplerine kadar birçok konuyu istişare ettik” dedi.

Altuğ Acer