Çanakkale Ticaret Borsası Kurucularından Süleyman Yayıcı Bursa’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Yayıcı için dün Kurşunlu Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Çanakkale’nin sevilen isimlerinden biri olan Yayıcı,  Çanakkale Ticaret Borsası Kurucuları arasında yer alıyordu. Çanakkale Ticaret Borsası 1dönem Borsa Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Yayıcı bir dönem de Borsa Meclis Başkanı olarak görev yaptı. Süleyman Yayıcı son yolculuğuna Kurşunlu Camii’nden uğurlandı. Süleyman Yayıcı’nın oğlu Fatih Yayıcı cenaze namazı öncesinde taziyeleri kabul etti.

Cenazeye Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Ticaret Odası Meclis üyeleri, akrabaları ve çok sayıda arkadaşı katıldı. Yayıcı öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı ve Aşağıokçular köyünde toprağa verildi. Merhuma rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Ogün İnal