Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği bünyesinde 8-16 yaşlar arasında 2 sınıflık oluşan Pratik İngilizce kursunun defter, kırtasiye ihtiyaçlarını eğitim gönüllüsü üyemiz Levent Dağcı karşıladı.

Levent Dağcı, derneğin ihtiyacı olan A4, A5 boyutunda kolilerce kağıdı, kullanılmak üzere otomobili ile derneğe getirdi. Burası bizim derneğimiz diyen Levent Dağcı; "İmkanlarımız ölçeğinde destek olmamız lazım. Bizler, öğrencisi olduğumuz okulda meslek öğrendik ve bu eğitim üzerine ekmeğimizi aldık, yıllarca çalışarak emekli olduk. Bu okulun açılmasına sebep olanlar ile öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenin Ahmet Özel, derneğimizin de başkanı, okul yıllarında hem mesleğimizi hem de iyi bir futbolcu olmamda çok emeği var. Bakınız ne güzel, dernek bizleri hepimizi bir araya getiren yapısına kavuştu. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Destek vermek lazım” dedi.

Levent Dağcı, yıllarca okulumuzun öğrencilerin ihtiyacı olan defter, Teknik Resim malzemelerini, kalem, silgi vb. ihtiyaçlarını defalarca sessiz sedasız karşıladı.

Hasan Sami Er