AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan TBMM’de yaptığı konuşmada  FETÖ’nün siyasi ayağı ile ilgili konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan TBMM'de yaptığı konuşmada FETÖ'nün siyasi ayağı üzerinden hükumeti eleştiren muhalefete cevap verdi. TBMM'de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan “FETÖ kasetli bir terör örgütü. Kasetle kim genel başkan değiştirmişse, FETÖ ile mücadelede iktidarı kim yalnız bırakmışsa siyasi ayağı orada arayın” ifadelerini kullandı.
“Kasetli bir örgüt bu”

Turan, “AK Parti yokken bu terör örgütü vardı. Şu an yargı başta olmak üzere bir çok kurumumuzun takip edildiği bir süreç var. Eğer bu süreci takip edeceksek baş tacı. Ama sadece bir kayıkçı kavgası gibi, ‘ Sen sorumlusun, sen sorumlusun’ derseniz bu yanlış olur. Kılıçdaroğlu’nun ‘Zaman Gazetesi yaşaması için elimizden gelen desteği veririz’ açıklamaları var. Çeşitli CHP Vekillerin, çoğu siyasilerin örgütle fotoğrafları var. Biz bu adamlarla mücadele ederken, sizi hiç yanımızda görmedik. MİT Krizinde, dershane kapatılmasında, Bank Asya’da yanımızda olmadınız. Allah’tan Erdoğan ve AK Parti var da, bu adamlarla mücadele ettik biz. Bu örgütün en önemli özelliği kasetli operasyon yapması, kasetli bir örgüt bu.  Bu örgüt elindeki argüman olan kasetle bir operasyon yaptı. AK Parti’nin güya ses kayıtlarını, tapelerini kim hukuksuz yargılamışsa, o örgütün gölgesini orda arayın. O örgüt kasetle bir Genel Başkan değiştirdi, orda arayın. Biz FETÖ ile mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Altuğ Acer