Yapılan ziyaret ve toplantıda Bigaspor Başkanı Serkan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Bölgesi Adına Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Fersan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile OSB Bölge Müdürü hazır bulundu.

Yapılan görüşmede Bigaspor Başkanı Serkan Özkan kulüp ile ilgili bilgi aktardı. Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Fersan yaptığı konuşmada, "Biz OSB Yönetim Kurulu olarak Biga’mızda OSB’de faaliyet gösteren fabrikalarımız var. Her ne şartta olursa olsun çevrede yapılan etkinliklere, faaliyetlere ve kamu yararına yapılan işlere destek oluyoruz. Bigaspor'da Biga’mızın adını temsil eden önemli bir markamız. Bizler tabii ki Bigasporu’muzu önemsiyoruz. Kardeşlerimizin spor yapmasına destek olacağız. Bizler Biga ile bir bütünüz. Biz de artık Bigalıyız" dedi.

Samimî ve içten geçen toplantının ardından Açıklama yapan Bigaspor Kulüb Başkanı Serkan Özkan “Başta Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nafi fersan'a, Golteks Firması Orhan Kaplan'a, M.D.C Demir Mehmet Eroğlu'na, Duyar El Aletleri Nurettin Duyar'a, Ceylan Gıda Mehmet Hanifi Ceylan'a, R.D.M Mühendislik Bayram Demir'e teşekkür ederiz” dedi.

Altuğ Acer