Ekrem Çoşkun Döner’in Türkiye genelindeki 250’nci şubesinin açılış törenine Siirt Valisi Fuat Atik Çanakkale eski Valisi Süleyman Kamçı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, İYİ Parti İl Başkanı Salih Yıldızlar, Esnaf ve Sanatkarlar odaları birliği Başkanı Ünal Özcan, esnaf odaları başkanları, sivil toplum örgütleri başkanları ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Truva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Çanakkale Ekrem Coşkun Döner şube işletmecisi  Turgay Kılıç açılış töreninde yaptığı konuşmada,  “Truva Şirketler Grubu olarak ülke ekonomisine ve istihdamına ciddi katkılar sunmaya devam ediyoruz. Çanakkale’ de şirketimiz olarak taşımacılık sektöründe, akaryakıt sektöründe, otel işletmeciliğinde, otogar işletmeciliğinde ve gıda sektöründe faaliyetlerimiz devam etmekte. Bundan sonraki süreçte de özellikle gıda sektöründe büyümeye devam etmeyi planlıyoruz. Ekrem Coşkun markası ile bayilik sözleşmesi ile Çanakkale’ ye kıymetli bir şube kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bu şubemiz ile iş dünyasına ve özellikle öğrenci kardeşlerimize en kaliteli eti en uygun fiyata sunmayı planlıyoruz. Ekrem Coşkun Döner firması Türkiye’nin en büyük döner firması olarak faaliyetlerini yürütüyor. Türkiye’ de 67 ilde 250 şubesi ile büyümeye devam ediyor. Açılışını yaptığımız Ekrem Coşkun Döner Çanakkale’de açılan ilk şube. Bundan sonrada Çanakkale’nin ilçelerinde ve farklı illerde de Ekrem Coşkun Döner markası ile yatırımlara devam etmeyi planlıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ediyorum. Bu işletmemizin Çanakkale’mize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ekrem Coşkun Döner Çanakkale Şubesinin açılışı yapıldı. Açılışta davetlilere ve vatandaşlara döner ayran ikram edildi.

Ogün İnal