Çanakkale Valisi Orhan Tavlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. 2020 yılının Çanakkale için umut verici olduğunu vurgulayan Vali Tavlı, Bakan Berat Albayrak’ın Çanakkale ziyaretinin ardından gelen müjdeleri hatırlattı. Troya yılına ve Çanakkale’nin tanıtımına katkılarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür ederken, tanıtım ve çalışmaların türlü projeler ile devam edeceğini ifade ederek, Troya yılının bereketinin 2020’ye ulaştığını söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Büyük Truva Otel’de düzenlenen kahvaltıya Çanakkale Merkez’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.
Vali Tavlı etkinlikte yaptığı konuşmada “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Ailenizle, sevdiklerinizle 2020 yılında huzurlu ve mutlu yıllar temenni ediyorum. 2019 yılını sizler ile birlikte verimli bir yıl olarak tamamladık. 2018 Troya yılında sizlerle birlikte başlattığımız çalışmalar, Troya Müzesi ile ilgili olsun, alt yapı üst yapı çalışmaları ile ilgili olsun siz basın mensuplarının büyük katkıları oldu. Katkılarınızla Troya yılının bereketi 2019 yılına, 2020 yılına’ da ulaştı. Hep birlikte yapılan çalışmalarda emeğiniz var. Huzurlarınızda sizlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı ifade ediyorum” dedi.
Vali Tavlı ve gazeteciler ardından kentte yürüyüş yaparak, Kordon Boyu’nda hatıra fotoğrafı çektirdi ve Şakir’in Yeri ile Han Kahvesi’nde sohbet etti.

Ogün İnal