Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu geçtiğimiz gün Çanakkale’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı yakın markaja aldılar.
Belediyelerinin taleplerini ileten başkanlar Bakan Berat Albayrak’tan söz aldılar.  Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu Geyikli için kapalı Pazar yeri sözü alırken, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ise depreme dayanıksız olduğu için yıkılan binalar yerine yapılacak alanlarla ilgili bütçe sözü aldı. 

Ezine Belediye Başkanı Yüksel, “Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın Şehitler Diyarı Çanakkale’mizdeki programlarına Katıldık. İlçemiz Baransel Caddemizdeki depreme dayanıksız raporu sebebiyle yıkımı gerçekleştirilen belediyemize ait alanlar ile ilgili 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin faydalanabileceği modern alanların oluşturulabilmesi İçin bakanımızdan bütçe için destek sözünü aldık. Desteklerinden dolayı Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’a AK Parti Grup Başkanvekilimiz Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’a,  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na İl Başkanımız Naim Makas’a hemşehrilerimiz ve Ezine’miz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ise, “Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak Geyikli’mize kapalı pazar yeri yapımı için talebimizi ilettik Destek konusunda bize müjdeli haberi bizzat kendi verdi. Sayın Bakanımıza, Grup Başkanvekimiz Bülent Turan’a, Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na, İl Başkanımız Naim Makas’a desteklerinden dolayı Geyikli adına teşekkür ediyorum” dedi.

Altuğ Acer