Vatan Partisi tarafından 4 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 13:00'da Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda Üretim Devrimi Kurultayı gerçekleştirilecek.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in de katılacağı kurultayla ilgili İl Başkanlığında bilgilendirme yapıldı. Panelde konuşmacı olarak Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güray Ergim, Ezine Gıda ve İhtisas OSB Müdürü Alper Altınok, Ziraat Mühendisi Musa Uzun ve zeytin üreticisi Behçet Soydan yer alacak.

Yapılacak kongre hakkında bilgi veren Vatan Partisi Çanakkale İl Başkanı Aykutalp Avşar, “Mücadeleyle dolu 2019 yılını geride bıraktık. Barış Pınarı Harekatı ve FETÖ Operasyonlarıyla terörün kökünü kazıma iradesi gösteren milletimiz 2020 yılını da aynı çeviklikle ve aynı iradeyle karşılayacaktır. Terörle ve dış tehditlerle mücadele esas olsa da ülke içinde ekonomik sorunlarla mücadele etmek durumundayız. Türkiye'mizin dış borçla geçinen, ithalata zorlanan bir ülke konumunda olması kabul edilemez. Üretmeyen uluslar, başka devletlerin boyunduruğu altında ezilirler. Üreten bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz. Vatan Partisi olarak üretim sorunumuza bir çözüm sunuyoruz. Üreten Türkiye Çözümü. Dış borç bulanın, ülkemizi dengesiz ithalata zorlayanın değil; üretenlerin iktidar olduğu bir Türkiye inşa edeceğiz. Bu çizgide partimizin ele aldığı "Üretim Ekonomisi Programı" ülkemiz için son derece belirleyicidir. Türkiye'nin pek çok yerinde gerçekleştirmekte olduğumuz Üretim Devrimi Kurultayları, üreticiyle ve üretenlerin temsilcileriyle beraber çözümü ele almaktadır. Türkiye'ye ışık tutmaktadır. Bu kurultaylarda doğrudan tarımcı, inşaatçı, turizmci ve her alanda üreticiyle bir araya gelip üretim ekonomisi programını en sağlıklı şekilde ele almaktayız. Vatan Partisi Çanakkale il Başkanlığı olarak biz de 4 Ocak Cumartesi günü saat 13:00'da Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda Üretim Devrimi Kurultayı'nı gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek'in yapacağı parti programının sunumundan sonra Çanakkale'nin değerli isimleri konuşmalarını yapacaklar. O gün panel konuşmacısı olacak heyetimiz; Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güray Ergim, Ezine Gıda ve İhtisas OSB Müdürü Alper Altınok, Ziraat Mühendisi Musa Uzun ve zeytin üreticisi Behçet Soydan'dan oluşmaktadır. Bu değerli isimlerin konuşmalarından sonra salonda katılımcı olan değerli üreticilerimiz ve temsilcilerimizin öneri ve görüşlerini alacağız. Bütün Çanakkale halkını 4 Ocak'ta Üretim Devrimi Kurultayımıza davet ediyoruz” dedi.

Altuğ Acer