Çan Belediyesi personelinin yeni yılını kutlayarak temennilerini ileten Başkan Bülent Öz, gün boyu ve gece geç saatlere kadar hemşehrilerini ve görev yapan kamu çalışanlarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
 
Çan Belediye personeliyle bir araya gelen ve kısa bir konuşma yapan Başkan Öz, “Biz kocaman bir aileyiz. Geldiğimiz günden bu yana bir aile ortamı yaşatan; birlik, beraberliğimizi sevgi, saygı ve anlayış ile temellendiren tüm personelime teşekkür ediyoruz. Umuyor, diliyor ve temenni ediyorum ki; yeni yıl, Çan halkına hizmeti kendine vazife bilmiş, sorumluluk bilinci gereği çalışmayı şiar edinmiş tüm personelimin geleceğe dair umutları, gökyüzü gibi aydınlık ve sonsuz olsun...” dedi.
 
Yeni yıl sebebiyle Esnafları ziyaret ederek 2020 takvimi hediye eden Belediye Başkanı Bülent Öz, gün içinde Kale Seramik Fabrikası ve Türkiye Kömür İşletmeleri personellerini ziyaret etti ve “Yeni yıla dair tüm güzelliklerin kendileri ile olmalarını diliyor; huzur ve mutluluğun hayatlarından eksilmemesini temenni ediyoruz.” Diyerek temennilerini iletti.
 
Yaşlıları da ihmal etmeyerek ziyarette bulunan Başkan Bülent Öz sosyal medya hesabından, “Yeni yıla girmeden hemen evvel değerlerimiz ve değerlilerimiz ile beraber olduk, hatırlarını sorduk. Elleri öpülesi yaşlılarımızın yeni yılını kutluyor; sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.” Paylaşımında bulundu.
 
Akşam saatlerinde yeni yıla nöbette girecek olan Jandarma, Emniyet, Askerlik Şubesi, Elektrik Hizmetleri ve 112 personelini ziyaret eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, “Vatandaşlarımız için çalışmalarını ve emeklerini harcayan tüm ekiplerimizin yeni yılını kutluyor; gelecek yılın ülkemiz ve milletinizin adına huzurlu ve umutlu geçmesini temenni ediyoruz.” dedi.
 
Ziyaretlerini tamamlayan Başkan Bülent Öz, eşiyle birlikte Çan Atatürk Şehir Meydanı’na gelerek Belediye tarafından düzenlenen yeni yıl kutlamasına katıldı ve hemşehrileriyle birlikte olarak yeni yıllarını kutladı.


Kaynak: Haber Merkezi