Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden, eski Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Çanakkale Koleji, Çan-Ka Gıda, Dil-Ko Dershanesi ve Parion Hotel gibi kurumların kurucusu ve aynı zamanda Çan-Ka Şirketler Grubu Başkanlığı görevini başarılı ile yürüten iş adamı Kemal Karakaş son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Eğitime ve bilime yaptığı katkılar ile tanınan ve uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşen iş adamı Kemal Karakaş’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Necip Paşa Camii’nde kılınan namazın ardından kaldırıldı.
İş adamı Karakaş’ı son yolculuğunda ailesi, sevenleri ve kentin siyasi ve kurum temsilcileri de yalnız bırakmadı.
Cenaze törenine, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan,  Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Sedat Murat, Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyesi Erdal Akarsu, TÜRSAB Körfez Yöre Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer ile birlikte çok sayıda siyasi temsilci,  kurum ve daire müdürleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
Karakaş, cenaze töreninin ardından Ezine Yeniköy mezarlığına defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı. Merhuma rahmet, ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Dilek Akşen