Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, 13 kez kapılarını açan Travel Turkey Fuarı'nda yüzlerce görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

2020’de canlı bir turizm potansiyeli beklediklerini kaydeden Aydeğer,“ETS Tur ülke genelinde Çanakkale içeriklerini, mail, dijital medya ve sosyal medya ve bir çok kanal ile milyonlarca ziyaretçiye ulaştıracak.  Dijital medya bütçelerinden önemli bir kısmı Çanakkale tanıtımı için kullanacaklar” dedi.

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer,  13 kez kapılarını açan Travel Turkey Fuar’ında yüzlerce görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. 2020 yılında canlı bir turizm beklediklerini ifade ederek,  Çanakkale ilinin tüm Türkiye’de etkin tanıtımı ile ilgili bir anlaşma yapmıştık, bunun somut adımlarını da atmış olduk.  Bu çerçevede ETS Tur ülke genelinde Çanakkale içeriklerini, mail, dijital medya ve sosyal medya ve bir çok kanal ile milyonlarca ziyaretçiye ulaştıracak” dedi.
 
Aydeğer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “Travel Turkey İzmir Fuarı 13. kez kapılarını açtı. 30 m2 Çanakkale özel tanıtım standı ile fuarda yer aldık, ilimizin turistik ve tarihi noktalarını var gücümüz ile ziyaretçilere anlattık.  ÇATOD üyelerimiz ile birlikte yüzlerce görüşme gerçekleştirdik.  ETS Tur Genel Müdürü Suat Özbek ve ETS Dijital Direktörü Bora Genç ve Marmara Bölge Sorumlusu Kerem Meto ile toplantı yaptık.   Çanakkale ilinin tüm Türkiye’de etkin tanıtımı ile ilgili bir anlaşma yapmıştık, bunun somut adımlarını da atmış olduk.  Bu çerçevede ETS Tur ülke genelinde Çanakkale içeriklerini, mail, dijital medya ve sosyal medya ve bir çok kanal ile milyonlarca ziyaretçiye ulaştıracak.  Dijital medya bütçelerinden önemli bir kısmı Çanakkale tanıtımı için kullanacaklar. Çanakkale’nin özel noktalarına özel video çekimleri ve Troya Müzesi’nin ülke genelinde tanınırlığını artıracak özel çalışmalar da yapılacak.  Bu Çanakkale açısından önemli bir kazanım” dedi.
Fuarın önemli olduğunu ve her yıl katıldıklarını dile getiren Aydeğer, ÇATOD standında, ÇATOD Üyeleri ile birlikte çok sayıda Tur Operatörü ve Seyahat Acentesi ile Çanakkale özelinde işbirliği, 3 gün boyunca soluksuz Çanakkale tanıtımı yaptıklarını söyledi.

Özel Haber: Dilek Akşen