Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı (TGK) Marmara Gazeteciler Federasyonu (MGF) Yönetimi, İstanbul’da Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Rıdvan Duran, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı (TGK) Marmara Gazeteciler Federasyonu yönetimini ağırladı. Ziyarette, TGK Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Akıncı ve Sinan Tunç ile birlikte, Marmara Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ramazan Demir ve Marmara Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Müjdat Çetin, Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün ile Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Ümit Babacan yer aldı. 

TGK ve MGF yönetimi, bir süre önce grevine başlayan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Rıdvan Duran’a hayırlı olsun temennilerini ileterek, yerel basın için önem taşıyan icra ilanlarının devam etmesiyle ilgili düzenlemeye sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.  

Altuğ Acer