“Çanakkale’mize yakışır bir süreç oldu”

Kongreler süreci çerçevesi içerisinde, 8 Kasım 2019 tarihinde başlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimlerinde Merkez İlçe seçimleri, Pazar günü gerçekleştirilen Barbaros Mahallesi Delege Seçimleri ile sona erdi.  Seçimlerde bir müzik grubu da, oy verecek olan üyelere, ezgiler ile eşlik etti.
İlçelerde sürecin devam ettiğini ifade eden CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan,  “Bugüne kadar hem partimize, hem Çanakkale’mize yakışır bir şekilde, demokratik bir ortamda, şeffaf ve katılımcı bir süreç geçirdik.  Hiçbir sıkıntı sorun yok, bazı yerlerde tek bazı yerlerde çift liste ile seçimlere girdik” dedi.

Kongreler süreci çerçevesi içerisinde, 8 Kasım 2019 tarihinde başlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) delege seçimlerinde Merkez İlçe seçimleri,  Cumartesi günü gerçekleştirilen Cevatpaşa Mahallesi Delege Seçimleri ve Pazar günü gerçekleştirilen Barbaros Mahallesi Delege Seçimleri ile sona erdi. Tüm mahalle ve beldelerde, çarşaf veya blok liste ile girilen seçimler, iki haftadır demokrasi ortamında gerçekleşiyor. Merkezde, Kepez beldesi ile başlayan seçimler, mücavir alanların yanı sıra İsmetpaşa Mahallesi, Esenler Mahallesi seçimleri ile devam etti. Son olarak Çarşamba günü Prof.Dr.Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde Fevzipaşa Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi delege seçimleri gerçekleştirildi. İlçelerde sürecin devam ettiğini ifade eden CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, “Delege seçimlerimiz tüm hızı ile devam ediyor. Merkez İlçe’de Cumartesi günü Cevatpaşa Mahallesi, Pazar günü de Barbaros Mahallesi seçimlerimizi yaparak delege seçimlerimizi tamamlamış olduk. Ay sonuna kadar zamanımız var. İlçelerde süreç devam ediyor. Bugüne kadar hem partimize, hem Çanakkale’mize yakışır bir şekilde, demokratik bir ortamda, şeffaf ve katılımcı bir süreç geçirdik.  Hiçbir sıkıntı sorun yok, bazı yerlerde tek bazı yerlerde çift liste ile seçimlere girdik” dedi.

Dilek Akşen