Polikliniklerde ve Acil Servis'te karşılaştığı hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Taşçı hastalara acil şifa diledi. Yatarak tedavileri devam eden hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Taşçı, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların fikirlerini ve isteklerini dinledi. Hasta yakınlarıyla da sohbet eden Müdür Taşçı hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini sordu ve hastane idarecilerinden tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla hasta ve yakınları ile görüşerek verilen hizmetlerin memnuniyetini sorguladıklarını belirtti. Etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti sunmalarının ana hedefleri olduğunu, sonrasında çalışanların da memnuniyetlerini tüm yönleri ile değerlendirdiklerini ifade etti.
 
Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı’nın yaptığı ziyarete hastane Başhekim Yardımcısı Erhan BÜYÜK ve Hastane idarecileri eşlik etti.
 
YASEMİN ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi