Gündem

ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

TÜRSAB 24. Dönem Çanakkale Körfez BTK Seçimi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

 
“Daha fazla çalışacağız”
 
 Seçimde tek listeden tekrar aday olan Wilusa Turizm’in sahibi Ahmet Çelik yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Başkan Çelik, “Bölge Başkanlığı seçimlerini çok şükür kazandık. Önce aileme, sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, dostlarıma, emeği geçenlere ve bizlere bu görevi layık gören kıymetli bölge acentelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Daha fazla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Önümüzdeki dönem projelerini de sıralayan Çelik, “2018 Temmuz ayından beri 14 aydır icra ettiğim görev sürem boyunca yarım kalan bazı projelerimizi hayata geçirebilmek arzusundayım. Özelikle Kazdağları ve Bozcaada’da hepimizi sıkıntıya sokan profesyonel rehberlik konusu çözülmesi gereken konular arasında başta yer almaktadır. Kazdağları bölgesine ilginin ve talebin arttırılabilmesi konusu bizler için önem arz etmektedir. Çanakkale için açılım sağlanması gereken en önemli konuların başında batıklara dalış ve kruvaziyer turizmi gelmektedir. Bunları yürüyüş rotalarının tanıtımı ve yaygınlaştırılması takip etmektedir ve bu konularda mutlak surette girişimlerde bulunmayı hedefliyoruz.
Şehir Merkezinin Avrupa şehirlerindeki gibi bir baştan diğer başa bir yürüyüş rotası haline gelmesi arzumuz ve şehir merkezini ayrı bir destinasyon olarak tanıtabilmek diğer hedefimizdir. 2018 Troya yılında yakaladığımız ulusal ve uluslararası seviyeyi daha üstlere çekmek için gayret etmek arzusundayız” dedi.

Mine Tarım