Gündem

Hababam Sınıfı Bülent Börekçilik’te

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Folklar Araştırma Derneği ve Çanakkale 18 Mart İlkokulu’nun organize ettiği etkinlikle Hababam Sınıfının yaşayan efsaneleri Çanakkale’ye geldi. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çanakkale Folklar Araştırma Derneği ve Çanakkale 18 Mart İlkokulu’nun organize ettiği etkinlikle Hababam Sınıfının yaşayan efsaneleri Çanakkale’ye geldi.  Oyuncular Çanakkale 18 Mart İlkokulu öğrencileri ile buluşmanın ardından Bülent Börekçilik tarafından ağırlandılar.
Hababam Sınıfı yaşayan oyuncuları Bülent Börekçilikte olmaktan dolayı hem mutlu olduklarını hem de böreklerin çok lezzetli olduklarını dile getirdiler. Yapılan misafirperverlikten dolayı da Özkan Daban’a teşekkürlerini iletti.
Bülent Börekçilik ortaklarından Özkan Daban, “Ortağım Adem Yılmaz ile bu işi yapıyoruz. İstanbul’da yaşıyorum. Çanakkale’de böyle bir talep olması gerektiğine inanıyorum. O yüzden buraya getirmeye karar verdik. Çanakkaleliler bize gelerek böreğimizi deniyorlar. Çanakkale insanı ağzının tadını biliyor. Çünkü Bülent Börekçilik olarak ağız kalitesine uygun ürünler yapıyoruz. Yiyen çok memnun kalıyor. Yemeyene de çok şey kaçırıyorsunuz derim. Hababam Sınıfı geldi onların gelmesiyle çok mutlu olduk. Çocukluğumuz onlarla geçti. İnanılmaz duygular içerisindeyiz. Onlara hizmet vermek bizim için bir şereftir” dedi.
Altuğ Acer