Gündem

Zeynep Çelik, Kalkım’ın Yenilikçi İsmini Tanıtmak İçin Gider’i Ziyaret Etti

Kalkım Beldesi'nin Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik, Türkiye'nin en genç belediye başkanı unvanını taşıyan isim olarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Son olarak, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ziyaret eden Çelik, beldenin geleceği ve gelişimi konularında görüş alışverişinde bulundu.31 Mart yerel seçimlerinde Kalkım Beldesi'nden Bağımsız Belediye Başkanı olarak seçilen ve Türkiye'nin en genç belediye başkanı ünvanını elinde bulunduran Zeynep Çelik, siyasi çekişmelerin ötesinde işbirliği ve dayanışma ruhunu yansıtan bir adım attı. Çelik, beldenin geleceği için önemli bir role sahip olan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'i ziyaret ederek, samimi bir diyalog ortamında beldeye ilişkin konuları masaya yatırdı. Ziyaret sonrası yapılan açıklamada Çelik, Gider'i sadece bir milletvekili olarak değil, Çanakkale'nin tanıdığı sevilen bir sima olarak gördüklerini belirtti. Çelik, “Gider’i sadece Milletvekili olarak değil, Çanakkale’nin tanıdığı haliyle ‘Ayhan Abi’ olarak tanıyor ve seviyoruz. Ben Belediye Başkanı olarak kendisiyle yakın çalışma isteğimi belirttim, kendisi de Kalkım’ın her türlü sıkıntısında yanımızda olacağını söyledi” şeklinde konuştu.

Gider, Kalkım’a Verilen Değer Vurgulandı

Çanakkale'nin kıymetli temsilcisi olan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kalkım'ın yeni Belediye Başkanı Zeynep Çelik'i ağırladı. Gerçekleşen ziyarette, Kalkım'a dair önemli konular masaya yatırıldı. Gider, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Çanakkale'nin her bir beldesinin kendileri için ayrı bir değere sahip olduğunu vurgulayarak, Kalkım'ın da bu değerlerden biri olduğunu belirtti. Yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Gider, her zaman halkın kararına saygı duyduklarını ve milletin en doğru hakem olduğunu dile getirdi. Yeni Belediye Başkanı Zeynep Çelik'e görevinde başarılar dileyen Gider, Çanakkale'nin her noktasının kendileri için kıymetli olduğunu vurguladı. Gider, geçmişte olduğu gibi bugün de Kalkımlı hemşehrilerinin refahını artıracak yatırımlara imza atmaya devam edeceklerini belirtti. Memuriyet döneminden milletvekilliği dönemine kadar Kalkım'a önemli hizmetler sunduklarını kaydeden Gider, söz verdikleri projelerin uygun bir takvimle gerçekleştirileceğini ifade etti. Uyum ve iş birliğinin önemine vurgu yapan Gider, Kalkım'ın zararına olacak işlere karşı olduklarını ve Kalkım'ın geleceğini şekillendirecek tüm işlerde yanlarında olacaklarını belirtti. Gider, Kalkım'ın bugün olduğu gibi yarın da kendileri için kıymetli olmaya devam edeceğinin altını çizdi.

Ziyaretimizden Memnun Ayrılıyoruz

Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in Çanakkale sevdasına şahit olduklarını dile getirerek; “Sayın milletvekilimizle, Kalkım özelinde fikir alışverişi yaptık. Bizler Ayhan Gider’i sadece Milletvekili olarak değil, Çanakkale’nin tanıdığı haliyle  ‘Ayhan Abi’ olarak tanıyor ve seviyoruz. Bu haliyle de onun Çanakkale’de yaşayan herkesin sorunuyla siyasi görüşüne bakmaksızın ilgileneceğinden eminiz. Onun için ben Belediye Başkanı olarak kendisiyle yakın çalışma isteğimi belirttim. Kendisi de bu talebimizin gayet doğal ve haklı bir talep olduğunu söyleyerek Kalkım’ın her türlü sıkıntısında yanımızda olacağına belirtti. Ziyaretimizden memnun ayrılıyoruz” dedi.

 

Haber Merkezi