Gündem

Karamenderes Vadisi Dağ Bisikleti Turu Gerçekleştirildi

Çanakkale’de bisiklet severlerin buluşma noktası olan Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP) önemli günler ve hafta sonlarında etkinliklerine devam ediyor.

“Çanakkale’yi ÇABİP ile Keşfet!” sloganı ile 7 yıldır onlarca tur, binlerce kilometre yol ve çok sayıda katılımcısı ile etkinliklerine devam ÇABİP üyeleri hafta sonunda Karamenderes Vadisi Dağ Bisikleti Turu Gerçekleştirildi.

Çanakkale Bisiklet Platformu üyeleri bu turda buluştu

Çanakkale'nin doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen bisiklet severler, her geçen gün artan bir heyecanla Çanakkale Bisiklet Platformu'nun (ÇABİP) etkinliklerine katılıyor. ÇABİP, bu kez hafta sonunda Karamenderes Vadisi Dağ Bisikleti Turu'yla doğaseverleri buluşturdu. "Çanakkale'yi ÇABİP ile Keşfet!" sloganıyla yola çıkan ÇABİP, 7 yıldır kesintisiz bir şekilde düzenlediği etkinliklerle binlerce kilometrelik bir serüven sunuyor. Hafta sonunda gerçekleştirilen Karamenderes Vadisi Dağ Bisikleti Turu, 93 kilometrelik zorlu bir parkuru kapsıyordu. Golf Aile Çay Bahçesi'nde buluşan ÇABİP üyeleri, sabah saatlerinde Karamenderes Vadisi'ne doğru yola çıktılar. Tur sorumlusu Kazım Uzun liderliğindeki grup, enerjik bir başlangıç yaparak pedallamaya başladı. Yolda yapılan molalarda, ÇABİP Gönüllüsü Serbay Oğuz Keser'in annesi Rukiye Hanım'ın hazırladığı gözlemeler ve taze çay ile katılımcıların enerjileri yenilendi. Karamenderes Vadisi'nde yapılan keşifler ve dinlenme molasının ardından, zorlu dönüş yolculuğu başladı. Ancak, yorgunluklarına rağmen katılımcılar, günün sonunda mutlu bir şekilde evlerine döndüler. ÇABİP üyeleri, bir sonraki turda tekrar buluşma dileğiyle vedalaştılar. ÇABİP' in etkinlikleri, bisiklet tutkunlarını bir araya getirerek hem spor yapma hem de doğayı keşfetme fırsatı sunuyor. Platform, her geçen gün büyüyen bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çanakkale Bisiklet Platformu, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi bir sonraki etkinliklerine katılmaya davet ediyor. Bisiklet tutkunları, ÇABİP ile unutulmaz anılar biriktirmeye devam ediyor.

Ogün İnal