Gündem

Başkan Deniz, TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Törenine Katıldı

Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun ev sahipliğinde düzenlenen törende verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu kapsamında 30 Mayıs 2023 Salı günü TOBB Birlik Merkezinde TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelere Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun ev sahipliğinde düzenlenen törende verildi. TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsanın Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, TOBB Delegeleri ve Genel Sekreterlerinin katıldığı programa Çanakkale Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Birlik Genel Kurul Delegesi Sinan Yücel, Meclis Üyesi Ahmet Uzun ile Genel Sekreter Sevcan Elver katılım sağladı. Törene katılan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz tören ile ilgili yaptığı açıklamada “365 Oda ve Borsamız ile birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için dün olduğu gibi bugün ve yarın da emek verecek, çalışacak, üreteceğiz. Allah bu ülke için emek veren, alın ve akıl teri döken herkesin başarılarını daim kılsın” ifadelerine yer verdi.

MİLLİ OTOMOBİL TOGG İÇİN KURA ÇEKTİ
TOBB 79. Genel Kuruluna katılan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Abdullah Deniz genel kurulda TOGG Kura Çekimine de katıldı. Ülkemizin yerli ve milli otomobili TOGG’ un sınırlı sayıda Oda ve Borsalarına verilmek üzere kura çekimleri gerçekleştirildi. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz Borsa adına TOGG çekilişinde kura çekti. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz kurada 167 numarayı çekti.
Haber Merkezi