İlçe - Belde

Bayramiç Kaymakamlığı’nda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Kapsamında Gerçekleştirilecek Projeler İçin Toplantı Yapıldı

Bayramiç Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde kadınların halk eğitim kapsamında üretime yönlendirilmeleri, eğitim ve öğretimin desteklenmesi, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata kazandırılmaları konularında çalışmaları desteklemek amacıyla projeler hazırlandı.

Uygulanması planlanan projelerde koordinasyonu sağlamak amacıyla Bayramiç Kaymakamı Alper Taş başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ömer Özlük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik, İlçe Halk eğitimi Merkezi Müdürü Kurtuluş Sürücü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri katıldı. Toplantıda konuşma yapan Kaymakamımız Alper Taş şunları ifade etti; "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konusunda aktif bir şekilde faaliyetlerini yürütüyor. Çalışmalarımızı projeler yönüyle de geliştirmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak Vakfımız bünyesinde hazırlanan projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Söz konusu projelerle eğitim, kadınların üretimlerini desteklenmesi, meslek kazandırmaya yönelik halk eğitim çalışmalarının arttırılması, engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata kazandırılmaları ve ihtiyaçlarının giderilmeleri konularında katma değeri yüksek projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. İnsanı merkeze alan bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Haber Merkezi