Gündem

Akar Valiliği Ziyaret Etti (VİDEO)

Çanakkale’de bir dizi programa katıla Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  gerçekleştirdiği kamu kurumu ziyaretleri kapsamında Çanakkale Valiliğini de ziyaret etti.

Bir dizi program için Çanakkale’ye gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  Çanakkale Valiliğini de ziyaret etti.  Törenle karşılanan Bakan Akar, Valilik şeref defterini de imzaladı.  AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, AK Parti MKY Üyesi Ahmet Bilal Kıymaz’ ın da bulunduğu ziyarette Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  Valilik makamında Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile bir araya geldi.
Vali İlhami Aktaş, Çanakkale genelinde Valilik aracılığı ile yapılan çalışmalar, güvenlik ve Valilik çalışmaları hakkında Bakan Hulusi Akar’a bilgiler verdi. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Vali İlhami Aktaş, ziyaretin anısına Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a 57. Alay Sancağını takdim etti.
 
Haber Merkezi