Gündem

Ege Denizinde Yunan Barbarlığı, 4'ü Çocuk 6 Mülteci Öldü (VİDEO)

Tarih boyunca kendi yaptıkları zulüm ve barbarlıkların üzerini örtmek için uydurma hikayeler ile Türkleri barbar göstermek için elinden geleni yapan Yunan askerkeri Avrupa ve Dünyanın gözü önünde öldürmeye devam ediyor.

Mültecileri Yunan karasularında yakalayan Yunan Deniz Kuvverlerine bağlı sahil güvenlik botu askerleri gözlerini kırpmadan mülteci botlarını derin sularda patlatarak mültecilerin boğulmasını seyrediyor. Yunan askerinin en son barbarlığında yine 4'ü çocuk 6 mülteci boğularak can verdi. Yunan askerinin vahşeti kan dondurdu.
MÜLTECİ BOTUNU PATLATTILAR, BOĞULMALARINI İZLEDİLER
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Babakale köyü açıklarında bir balıkçı teknesi deniz yüzeyinde düzensiz göçmenlerin olduğu bilgisini telsizle sahil güvenliğe bildirdi.ikbarın hemen ardından bölgeye 3 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Sahil Güvenlik Helikopteri sevk edildi. Bölgeye en hızlı şekilde ulaşan Sahil Güvenlik botları balşıkçı teknesi ile birlikte mültecileri kurtarma çalışması başladı. Görevlendirilen Sahil Güvenlik Botları ve  balıkçı teknesi tarafından toplamda 7'si çocuk 15 düzensiz göçmen deniz yüzeyinden sağ olarak kurtarıldı. 4'ü çoçuk 6 düzensiz göçmenin ise cansız bedenine ulaşıldı.
YUNAN SAHİL GÜVENLİK ASKERLERİ MÜLTECİ BOTUNU PATLATMIŞ
Korkunç olayın ardından mültecilerin açıklamasına göre Yunan Sahil Güvenliği tarafından Midilli adası önlerinde durduruldukları, bulundukları lastik botun Yunan Güvenlik Güçleri tarafından patlatılarak Türk karasularına yakın bir noktada geri itildikleri ve lastik botun su alarak battığı bilgisi açıklaması yapıldı. Kayıp olabileceği değerlendirilen düzensiz göçmenin bulunması amacı ile 1 Sahil Güvenlik Helikopteri, 3 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Dron ile arama kurtarma faaliyetlerine devam etti.kıyıya getirilen ve boğularak hayatlarını kaybeden 4 çocuk göçmen' in ceset torbalarındaki görüntüsü yürekleri dağladı.

Ogün İnal