Gündem

KEPEZ’DE VOLKAN KONAK RÜZGARI ESTİ

Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, 26. Kayısı Festivali ve Sünnet Şöleni etkinlikleri kapsamında Kepez’de muhteşem bir konser verdi.

Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, 26. Kayısı Festivali ve Sünnet Şöleni etkinlikleri kapsamında Kepez’de muhteşem bir konser verdi. Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren Volkan Konak, dinleyenleri adeta mest etti.  Ünlü sanatçının seslendiği hareketli parçalarda Belediye Başkanı Birol Arslan ve eşi, vatandaşlarla birlikte dans etti.
 Kepez Belediyesi bu yıl düzenlediği 26. Kaysı Festivali ve Sünnet Şöleni birinci gününün finalinde ünlü sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Saatler öncesinde konser alanını dolduran hayranları ile buluşan ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı ünlü sanatçı Volkan Konak unutulmaz bir gece yaşattı.  Söylediği şarkılarla hem Karadeniz’le özdeşleşen, hem de milyonların sevgisini kazanan Volkan Konak, binlerce kişinin katıldığı Kepez Konserinde muhteşem bir performans sergiledi. Konsere Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Belediye Başkanvekili İrfan Mutluay, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural ve sanatçının hayranları katıldı. 
Kepez’e Volkan Konak yakıştı
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan Özgür ünlü sanatçı Volkan Konak’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Volkan Konak’ın Kepez’e, halkın sanatçısının çok yakıştığını söyledi.
“Çanakkale vatan duygusunun en iyi hissedildiği yer”
Volkan Konak ise, Karadeniz erkeklerinin güçlü yürek taşıdığını ama duygusal olduğunu belirtirken, insanın yaşamı boyunca güçlü sevgi bağları kurduğu insanlar olduğuna, bunların içinde ise en özel yeri annelerin aldığına dikkat çekerek, annesine duyduğu derin özlemi dile getirdi. Volkan Konak, Cumhuriyetin temelinin atıldığı Çanakkale’de olmaktan onur duyduğunu söyleyerek, Atatürk’e olan derin saygısını dile getirdi. Çanakkale’nin vatan duygusunun en iyi hissedilen yer olduğunu söyleyen Konak Türk Bayrağı’nın ihtişamına da dikkat çekti. Her ülkenin bayrağının kıymetli olduğunu ve saygı duyduğunu ama kendisi için özgürlüğün ve bağımsızlığın simgesi Türk Bayrağı’nın çok özel olduğunu ve bir kompozisyonu bulunduğunu, bayrağın Çanakkale’de daha da kıymetli bir anlam taşıdığını söyledi.
Binlerce kişinin ünlü sanatçıyı dinlemek için geldiği konser alanında Volkan Konak, birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Anadolu’nun her köşesinden bir türkü okuyan ünlü sanatçı konserinin son bölümünde katılımcıları adeta coşturdu. Coşkulu şarkıların söylendiği sırada Başkan Birol Arslan ve eşi vatandaşlarla karşılıklı oynadılar. Konserin ardından sahneye çıkan Başkan Birol Arslan ünlü sanatçı Volkan Konak’a çeşitli hediyeler takdim ederek Kepezli vatandaşlar adına teşekkür etti.  
Hasan Sami Er