Ekonomi

'Fiyat artışlarına yetişemiyoruz'

Cumhuriyet Halk partililer ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhuriyet Halk partililer ziyaretlerine devam ediyor. CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural Sınırlı Sorumlu Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman ve Yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Sezai Kahraman, “Sizleri sanayi esnafı olarak özledik diyerek konuşmasına başladı. “Sanayi esnafı olarak çok kötü değiliz. Ancak fiyat artışları bizi zor durumda bırakıyor” diyen Başkan Kahraman, “Fiyat artışlarına yetişemiyoruz. Sanayi esnafı olarak işlerimiz çok kötü değil. Pandemi sürecinden de sanayi esnafı olarak diğer esnaflar kadar etkilenmedik. Sadece 17 günlük tam kapanmada sanayi tamamen kapandı. Onun haricinde kapanmadık. Umarım Coronavirüs Pandemisinden en kısa dönemde kurtuluruz” dedi.

Ardından söz alan CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek Pandemi sürecinde esnafımızın belirli bir bölümü kapanmalar nedeni ile çok ciddi mağduriyetler yaşadı, ama sanayi esnafı bu süreci daha hafif geçirdi. Hayat pahalılığı ve zamlar esnafları da çok zor durumda bırakıyor. Biz de zaten bu ziyaretimizde sizlerin yani sanayi esnafının sorunlarını dinlemeye geldik” dedi.

Ogün İnal